S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Otevírací doba prodejny na Karlově Náměstí: Po-Pá 09:00 - 18:00,  SO 11:00-15:00                                                ⛟  Doprava ZDARMA - při nákupu nad 1500 Kč                                                                       


Úvod »Zdravotní pomůcky»Diagnostické testy » Sepea Elisa Screen 120 ® - test potravinové intolerance


        

Sepea Elisa Screen 120 ® - test potravinové intolerance

Profesionální laboratorní ELISA test potravinové intolerance na 120 potravin + 20 minut bezplatná telefonická konzultace výsledků

skladem

 

Dostupnost: na objednávku - do 3 dnů v eshopu
Číslo produktu: 2715
Zařazení: Diagnostický test
Poznámka: ..
Výrobce: Cambridge Nutritional Sciences LTD, UK
Balení: 1 ks
EAN kód: 8588006965049
naše cena bez DPH : 8 496 Kč
naše cena s DPH (21 %):
10 280 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Test potravinové intolerance na 120 potravin s následnou bezplatnou konzultací reportu. 20 minut online nebo telefonicky se specialistkou na potravinové intolerance, Dagmar Rakovickou Čanigovou.

Jak to funguje

1. Po zakoupení vám zašleme sadu pro odběr krve SEPEA.

2. Odeberte si několik kapek krve z prstu v pohodlí domova.. Viz videonávod ZDE (nebo navštivte naše odběrové místo)

3. Odebraný vzorek nám zašlete zdarma

4. Zprávu o výsledcích vám zašleme e-mailem do 14 dnů.

5.Objednejte si bezplatnou konzultaci výsledků

Pokud nemáte odvahu odebrat si vzorek krve sami, můžete si na telefonním čísle +420 602 602 038 objednat profesionální odběr krve na našich odběrových místech.

Elisa screen test 120 je přesný laboratorní test, který zkoumá Vaši reakci na 120 potravin. Při tomto typu testování je krevní vzorek analyzován softwarovou immunoassay microarray technologií FoodPrint, která dnes patří k nejpřesnějším na světě. Jde o přesné laboratorní určení potravin které zapříčiňují zvýšenou hladinu protilátek IgG v krvi. Produkt je odběrová souprava. Vzorek se zpracovává laboratorně. Pro zpracování je nezbytné podepsat informovaný souhlas se zpracováním osobních údajů na dobu nezbytnou pro relevantní provedení testu. Informovaný souhlas je přiložen v balení.

  • Zjišťuje intoleranci na 120 potravin.

Testované potraviny: 

Ananas, arašídy, avokádo, lilek, banán, bazalka, vepřové maso, broskev, brusinky, česnek, cibule, citron, čaj (černý), čaj (zelený), čekanka, třešeň, ostružiny, červená řepa (červená řepa) , černý rybíz, chilli papričky (červené), zvěřina, fazole bílá, fazole červená, fazolky zelené, gliadin, grepfruit, hlávkový salát, humr, hořčičné semínko, hovězí maso, hrášek, hřebenatka, hřiby, hrozny (černé, červené, bílé) , hruška, chmel, jablko, jehněčí maso, jahody, kachní maso, kakaové boby, kambala velká, zelí (kapusta, hlávkové), květák, káva, kešu ořechy, kiwi, hřebíček, kmín, kokos, koření (černé, bílé), koriandr (list), kopr, krab, krevety (krevety), kukuřice, kuřecí maso, kvasnice (pekařské), kvasnice (pivní), lněné semínko, lískový ořech, limetka, losos, makrela, maliny, mandle, meruňka, máta peprná, mečoun (ryba), meloun (vodní), meloun (žlutý, cukrový, ananasový), mléko (kozí), mléko (kravské), mléko (ovčí), krůtí maso, mořský jazyk (ryba), mrkev, muškátový ořech, nektarinka, olivy, oves, paprika (zelená, červená, žlutá), para ořechy, rajče, petržel , pistácie, platýs, pohanka, pomeranč, pórek, proso (jáhly), pstruh, pšeničné otruby, žito, řepkové semeno, růžičková kapusta, rýže, sezam, slávka jedlá (mušle), sleď, švestky, slunečnice, sója, svatojánský chléb ( karob), šalvěj, skořice, čočka, chřest, špenát, telecí maso, treska obecná, treska, tuňák, tvrdá pšenice, tymián, okurka, ústřice, vaječný bílek, vaječný zitek, vanilka, vlašské ořechy, zázvor, celer, brambory, ženšen, řeřicha, kopřiva.

Jaký je rozdíl mezi potavinovou intolerancí a potravinovou alergií?

Potravinová intolerance je v podstatě neobvyklá reakce Vašeho těla na určité potraviny, která se může projevit několika způsoby. Někteří lidé můžou trpět jedním z příznaků jako např. nesnesitelné bolesti hlavy, zatímco jiné trápí nadýmání, migréna nebo mají kožní či respirační potíže. Pochopení, že potraviny jsou katalyzátorem konkrétních symptomů není jednoduché, protože na rozdíl od okamžitých příznaků potravinové alergie, příznaky potravinové intolerance se často objevují o několik hodin nebo dokonce dní později. Diagnostikovat příčiny symptomů, které se zdají být mnohokrát „nevysvětlitelné”, je velmi problematické. Lidé trpící potravinovou intolerancí se často pod vlivem lékařů, ale i médií, domnívají, že jejich stav je pouze v jejich „hlavě” resp. je třeba léčit fyzické projevy jejich stavu, ne jejich příčinu. Ačkoli potravinová intolerance není životu nebezpečná, její vliv by se neměl nikdy podceňovat. Postižené osoby mají ztíženou schopnost vést normální zdravý život. Výskyt potravinové intolerance je poměrně častý – odhaduje se, že jí trpí asi 45 % obyvatel. Mnoho lidí má zkušenost s více než jedním symptomem potravinové intolerance. Příznaky bývají často nejasné a základní příčina problému – potravina, není vždy správně diagnostikována. Trpící si často stěžují na pocit nadýmání a bývají neustále unavení.

Klasická alergie, která sa projeví při styku s určitou potravinou (např. na arašídy nebo mořské plody), je charakteristická okamžitou a často silnou reakcí imunitního systému. Mezi příznaky potravinové alergie patří vyrážky, kýchání, podrážděná pokožka, otoky, rýma, únava, průjem a zvracení. Obvykle se tyto příznaky objeví v průběhu několika minut po konzumaci, případně styku s danou potravinou, i když se mohou opozdit i o několik hodin. Mezi nejčastější případy patří potravinové alergie na arašídy, ořechy (mandle a para ořechy), vejce, mléko, ryby a korýše. Při styku s původcem potravinové alergie tělo produkuje specifické protilátky (IgE) na „potlačení” alergenů těchto potravin, a po zkonzumování daného jídla, imunitní systém zareaguje uvolněním histaminu a dalších přirozeně se vyskytujících chemických látek v těle. Alergické reakce na potraviny se mohou značně lišit v závažnosti, přičemž některé z nich mohou být i smrtelné.

Potravinová intolerance Alergie na potraviny
Reakce jsou opožděné a symptomy se mohou objevit až za několik dní. Reakce se obyčejně objevují rychle, maximálně do 2 hodin po styku s potravinou.
Je možné být intolerantní k více potravinám současně. Se vznikem alergie úzce souvisí náš imunitní systém a je reakcí na specifickou potravinu.
Běžné jsou početné symptomy, od migrény přes otoky, dyspeptické potíže, únavu a všeobecný pocit nepohody. Symptomy: potíže s dýcháním, vyrážky, otoky, nadýmání a anafylaktický šok. Mohou potencionálně ohrožovat lidský život.

Balení: 1 sada

Nejprodávanější

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OTdlNm
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: