Jméno | Účel | Vypršení |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek. | relace |
_auth | Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáhá předcházet útokům Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky. | relace |
rc::a | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. To je výhodné pro web, aby vytvářet platné zprávy o používání jejich webových stránek. | persistentní |
rc::c | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. | relace |
AWSALBCORS | Registruje, který server-cluster obsluhuje návštěvníka. To se používá v kontextu s vyrovnáváním zátěže, aby se optimalizovala uživatelská zkušenost. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro web. | neznámý |
18plus_cat# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro kategorii. | neznámý |
bs_slide_menu | neznámý | |
left_menu | Ukládá informaci o způsobu zobrazení levého menu. | neznámý |
Otevírací doba prodejny na Karlově Náměstí: Po-Pá 09:00 - 18:00, SO 11:00-15:00 / ⛟ Doprava ZDARMA - při nákupu nad 1500 Kč
Zdroj přirozených probiotik vzniklých kvašením a fermentací
Video příprava vodního kefíru WUGI (vegan)
e-kniha o kefíru volně ke stažení
Pytlíček plný lyofilizovaných kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní probiotický kefír. Stačí k tomu trochu vody, kokosového mléka nebo třeba ovocné šťávy. Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí.
Složení: hnědý cukr jako nosič kultur, kefírové kultury (mikroorganismy r rodů Lactobacillus, Lactococcus, Leuconostoc, Saccharomyces, Acetobacter, Kluyveromyces).
Nachystejte si:
Kromě oslazené vody zkuste také přípravu z kokosového mléka či vody, ovocných šťáv a dalších.
Sklenici na přípravu kefíru pořádně vymyjte a vysušte, aby se kefírové kultury nepoškodily horkou vodou nebo zbytky čisticích prostředků. Při přípravě ji plňte vždy maximálně 2 cm pod okraj. Čím více místa necháte, tím více vám kefír může naperlit!
Prvotní příprava:
Opakovaná příprava:
Upozornění: uchovávejte v lednici (příp. v chladu do 20°C).
Balení: 1 sáček s 5 g
Nejprodávanější
Chřipka, angína, covid, dýchací cesty
Stabilizovaný mořský lipidový komplex - Omega3 - EPA, ETA, OTA, DHA
pro čisté plíce
Již 30 let nabízíme nevšední výběr kvalitních produktů pro zdraví, od těch nejlepších a prověřených dodavatelů, které staví na principech tradičních nauk o bylinách a vychází z tradiční čínské a ayurvédské medicíny, i starobylého bylinkářství našich evropských předků.
Vytvořeno systémem www.webareal.cz