Vincentka 250 ml plech
Kód: 10502Související produkty
Detailní popis produktu
100% přírodní produkt. Výtěžek z přírodního léčivého zdroje.
Přírodní, velmi silně mineralizovaná minerální voda přirozeně sycená, jodová, uhličitá, hydrogenuhličitano-chlorido-sodného typu, se zvýšeným obsahem fluoridů a kyseliny borité, studená, hypotonická.
- pro děti 3+
- pro těhotné ženy
- pro kojící ženy
- pro sportovce
- pro hlasové profesionály
- při překyselení žaludku
V léčebných lázních Luhačovice je používána k pitným a inhalačním kúrám v případě obtíží s horními dýchacími cestami, hlasivkami, žaludkem a střevy.
Je vhodná jako cenný zdroj jódu a dalších důležitých minerálů potřebných pro zdravý životní styl.
Pomáhá regenerovat vnitřní prostředí člověka po velkých ztrátách potu, ke kterým dochází při těžké fyzické práci, sportu, pobytu v horkém prostředí a horečnatých onemocněních.
Je vhodná jako přírodní doplněk výživy pro sportovce, děti, těhotné ženy a rekonvalescenty.
Vincentka je podpůrným prostředkem po alkoholových excesech.
Doporučené dávkování:
Dospělí – 150 ml na lačno před snídaní a  150 ml před večeří po dobu 21 dní.
Těhotné a kojící ženy – max. 200ml
Jednorázová dávka – 400-600ml k doplnění iontů vyloučených potem při těžké fyzické práci a sportu.
Doplnění denní dávky jódu – 25-30ml.
Kontraindikována je pouze u lidí se selhávajícími ledvinami. Opatrnosti je třeba u pacientů s onemocněním ledvin a s otoky dolních končetin, ale i zde je možno Vincentku užívat po konzultaci s lékařem.
Složení:
Chemická analýza po odželeznění:
| Kationty | (mg/l) | Anionty | (mg/l) | 
|---|---|---|---|
| Li+ | 9,1 | F- | 2,7 | 
| Na+ | 2 170 | Cl- | 1 600 | 
| K+ | 143 | I- | 5,2* | 
| Ca2+ | 304 | HCO3– | 4490 | 
| Ba2+ | 6,03 | Odželezeno | 
| Nedisociované složky | (mg/l) | 
|---|---|
| HBO2 | 284 | 
| Celková mineralizace (mg/l) | 9 060 | 
|---|---|
| Přírodní CO2 (mg/l) | 3 100 | 
| Ph | 6,7 | 
* 522 μg/100ml, 348% referenční hodnoty příjmu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Potraviny | 
|---|---|
| Balení: | 250 ml | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    